Om

Kinkster opstod som en idé midt i 2008. Henover sommeren ledte jeg efter et sted at oprette et socialt netværk (ala Facebook) hvor andre med lyst til BDSM kunne mødes med andre, knytte venskaber, lære nyt og inspirere (eller lade sig inspirere). Det blev til et lukket netværk hos Ning.com, og med hjælp fra andre i miljøet fik vi skubbet begivenhederne igang. Det blev en succes, og vi nåede knap 700 medlemmer inden Ning.com besluttede de ikke ville tillade "Voksen" netværk mere (may they burn in hell). De gav os en lille måned til at finde et andet sted at være!

Efter mange timer foran computeren lykkes det at få et nyt Kinkster op og stå (version 2, eller bare K2).

Tiden, og mulighederne, udvikler sig dog hele tiden, og vi måtte med på Web 2.0 bølgen - så vi var rigtig glade da vi kunne byde velkommen til Kinkster version 3 (K3).

Det er vores ønske at drive Kinkster som et Socialt Netværk, hvor forskellige meninger og holdninger kommer til udtryk, så vi kan få større forståelse for hinanden, selv når vi ikke er enige. Vi kan alle blive rigere af at lære fra hinanden. Så med det for øje vil vi byde dig velkommen til Kinkster.

En stor tak til jer der har hjulpet til, uden jer var Kinkster ikke muligt - det vil nok blive en lidt lang liste hvis jeg skal nævne alle. Vid dog at i altid vil have en stjerne på himlen i Kinksters univers.

 

Tiger, Incubus og kitkat